A hihetetlen ugró-térdrúgás most is meghozta a gyümölcsét.

Térdrúgás

térdrúgás ízületi fájdalom éjjel

Szóljon hozzá Ön is! Még senki sem szólt hozzá. Legyen Ön az első!

a térdízület szinoviális folyadékának helyreállítása kevés folyadék a térdízület kezelésében

Borics Ádám, vagy ahogy legújabb térdrúgás után a Twitteren térdrúgás, a szárnyas magyar huszár a MMA-meccsét is megnyerte. A vegyes harcművészetek második számú a UFC után szervezeténél, a Bellatornál küzdő, pehelysúlyú 65 kg-os egri térdrúgás a volt világbajnok, amerikai Pat Curran ellen nyert 2.

térdrúgás

Borics következő meccsére térdrúgás idő szerint vasárnap hajnalban került sor a kaliforniai Inglewoodban, ahol a Bellator pehelysúlyú GP-sorozatának nyitó fordulójában a szervezet korábbi világbajnoka, a 32 éves Pat Curran volt az ellenfél, akit korábban még sosem ütöttek térdrúgás a pályafutása során. Hát most ez a pillanat is elérkezett. Borics már az első menetben is jobb volt combrúgásainak köszönhetően, a második menet hajrájában térdrúgás térdrúgás elővette specialitását, a repülő térdrúgást, amellyel térdrúgás Currant, majd a földön addig ütötte, míg a mérkőzésvezető be nem szüntette a meccset.

csípőfertőző betegség glukózamin mikor kell kondroitint szedni

Borics így 14—0-ra javította a mérlegét, a Bellatornál pedig 5—0-val áll. Még a meccs előtt újabb négy mérkőzésre szóló szerződést kötött a magyar harcossal a Bellator, a Térdrúgás 2.

MMA: Borics kiütötte a volt világbajnokot

A sorozat győztese 1 millió dollárt nyer. A szárnyas huszár újabb győzelme Térdrúgás Borics térdrúgás the first to knock out Pat Curran, bouncing the two-time champ from Bellator's GP with his signature flying térdrúgás and a flurry of second-round strikes!

Bellator pic.

a csípőízületi szalagok és inak gyulladása