2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019
Szeptember | Október | November | December
Szeptember
Sárgaborsó krémleves |
790.- |
Mangalica kolbászcsipsszel |
Érlelt marha steak |
3.790.- |
Baconnal bordírozott steak fokhagymás, cukkinis spagetti koszorúval | |
„Őszi” mangalicaszűzérmék |
2.990.- |
Almával, camembert sajttal töltött, diós panírba bundázott szűzérmék rántva, rósejbnivel és áfonyalekvárral | |
Jean Bart fogasfilé |
2.890.- |
Roston sült fogasfilé tejszínes gombamártással és sajttal csőben sütve, petrezselymes burgonyával |
Avokádós jércemell |
2.890.- |
Sajttal, avokádóval töltött jércemell párizsiasan sütve, mogyoróhabbal, őszibarackos burgonyapürével | |
Velős palacsinta |
1.790.- |
Velőkrémmel töltött palacsinták rántva, petrezselymes rizzsel, tartárral |
Diós mágnás pite |
790.- |
Október
Sütőtök krémleves |
790.- |
Pirított olivás tökmaggal |
Szüreti vesepecsenye |
3.990.- |
Bélszín steak– ahogy Ön kedveli – sült szőlőszemekkel, tokaji mártással diós burgonyafánkkal | |
Baconos mangalicatörzsek |
2.990.- |
Baconba göngyölt, grillezett mangalicaszűz grillzöldséggel, vajas burgonyapürével | |
Diós – körtés pulykamell |
2.690.- |
Diós panírban rántott pulykamellek, körtekompóttal, gombás rizzsel |
Sommelier jércemell |
2.690.- |
Dióval, camamberttel, szőlővel töltött jércemell bundázva, sült almaágyon burgonyapürével | |
Vecsési sertésflekken |
2.590.- |
Fűszeres tarjaszeletek mangalicakolbászos, savanyú káposztával rakva, tejföllel, sajttal csőben sütve, hagymás törtburgonyával |
Gesztenyepüre |
790.- |
November
Libaleves maceszgombóccal |
850.- |
Főtt libaszárnytővel zöldségekkel |
Koronás vesepecsenye |
3.990.- |
Bélszín steak– ahogy Ön kedveli – grillezett vargányával, camamberttel cukkinis rizzsel | |
Dijoni mangalica |
2.990.- |
Mangalica szűz törzsek dijoni mártással, gombás rizzsel | |
Ropogós libacomb |
2.690.- |
Hagymás törtbugpnyával, párolt lilakáposztával |
Fogarasi medvetalp |
2.690.- |
Kétféle csülökből zöldséggel, gombával röstis batyuban | |
Őszis jércemell |
2.590.- |
Grillezett jérce szeletek őszibarackkal, sajttal sütve burgonyapürével |
Gesztenyés lúdlábtorta |
790.- |
December
Vargányakrémleves |
790.- |
Aszalt szilvával |
Gemenci vesepecsenye |
3.990.- |
Bélszín steak– ahogy Ön kedveli – körtés, gesztenyés raguval burgonyafánkkal | |
Füstös kacsamell |
2.990.- |
Házilag füstölt pecsenyekacsa, parmezános rókagombás rizottóval | |
Aszalt szilvás mangalica |
2.990.- |
Grillezett mangalicaszűz-törzsek kakukkfüves aszalt szilvával, almás burgonyapürével |
Egészben sült pisztráng |
2.790.- |
Mandulás burgonyapürével, friss salátával | |
Grillezett camambert |
1.890.- |
Almaágyon sült diós camambert párolt rizzsel, áfonyával |
Gesztenyés palacsinta |
890.- |
Forró csokoládéval, tejszínhabbal |
Közösségi oldalak